Viewer voor webcontent

Contact

Vragen over tickets, reserveringen en evenementen

Heb je een vraag in verband met het reserveren van tickets, over een bestaande reservatie of wil je graag bijkomende informatie over een evenement, dan helpen we jou graag verder.

Vind je antwoord in ons online helpcenter

Groepen

Wens je meer informatie over voordelen voor groepen vanaf 20 personen? Klik hier.

Plan je bezoek

Ben je op zoek naar praktische informatie in verband met jouw bezoek aan één van de zalen van be•at, dan kan je terecht op de verschillende zalenwebsites: Sportpaleis,  Lotto Arena, Vorst Nationaal, Trixxo Arena, Proximus Pop-Up Arena,  Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent, Trixxo Theater

FNAC

FNAC is een officieel verkoopskanaal voor een groot deel van de evenementen die door Tele Ticket Service worden aangeboden.

Overige vragen

Je kan ons tijdens de kantooruren online of telefonisch bereiken. Het Customer Experience Center is online bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17.30 uur.  

Een telefoongesprek met een medewerker kan nog altijd in de namiddag van maandag tot vrijdag van 13 tot 17.30 uur via het telefoonnummer +32 (0)3 400 00 34.

Hier vind je alle wettelijke informatie over onze 070 telefoonservice.

Online Dispute Resolution

Tele Ticket Service wijst op het bestaan van het Europese Online Dispute Resolution (ODR) platform. Dit platform beoogt een volledig online beslechting van geschillen, na indiening van een elektronisch klachtenformulier.

Bezoekadres

Tele Ticket Service nv
Schijnpoortweg 119
2170 Merksem / Antwerpen
België