Viewer voor webcontent

Nieuwe datum

Arnout Van den Bossche, Burn out voor Beginners

Vanaf za 12.03.2022 Meerdere locaties
Authoring Layer List:
  • {{layer.title}}

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

{{item.date}} {{item.location}}

{{ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']}} {{ (ticketData[ticket.ticketId] && ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']) && (ticket.dateType === 'NODATE') ? '  |  ' : '' }} {{ ticket.dateType === 'NODATE' ? ticket.itemDescription : '' }} {{ticket.startTime}}

Packages


  • € {{package.price}}
    {{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
€ {{package.price}}
{{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
{{modal.title.split('--')[0]}}
{{modal.title.split('--')[1]}}
{{modal.date}} {{modal.time}} {{modal.location}}

VIP Experience Sportpaleis Group

Aangeboden door Sportpaleis Group
€ {{activePackage.PriceIncl.toLocaleString('nl-NL')}}Excl. €{{activePackage.PriceExcl.toLocaleString('nl-NL')}} p.p.
{{event.Date}} {{event.Time}} {{event.Location}}
Arnout Van den Bossche, Burn out voor Beginners
{{ modalTitle.split(' -- ')[4] }}
{{modalTitle.split(' -- ')[1]}} {{modalTitle.split(' -- ')[2]}} {{modalTitle.split(' -- ')[3]}}

Over Arnout Van den Bossche, Burn out voor Beginners

Arnout Van den Bossche, Burn out voor Beginners in Ethias Theater Hasselt wordt verplaatst naar zaterdag 12 maart 2022

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht om ‘Arnout Van den Bossche, Burn out voor Beginners’ op 27 februari 2021 te verplaatsen naar zaterdag 12 maart 2022 in Ethias Theater Hasselt.
Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

Update 10.09.2020

---

Arnout Van den Bossche speelde in januari '21 twee uitverkochte voorstellingen in de Lotto Arena. "Burn-out voor Beginners" - werd er een laatste keer opgevoerd. Maar... de vraag naar tickets blijft echter dusdanig groot. Daarom dus deze extra voorstelling in Gent.

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de zaalshow “Burn-out voor Beginners”. Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”. 

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij dan maar met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof?

In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met ego-problemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.

Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

-----

Tickets Trixxo Theater Hasselt: 22,80, 28,40 en 39,60 euro.
Tickets Capitole Gent: 24, 29 en 38 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.Evenement details

{{selected.title && selected.title.length ? selected.title : 'Kies datum of locatie'}}
  • Geen resultaten

op sociale media

Media