Viewer voor webcontent
https://dam.beatvenues.be/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/93/9324cb45-6824-4f66-bdf2-c2e57ff51f58/celine-dion.jpg

Céline Dion wordt filmster, nieuw record voor blink-182 en nieuwe muziek van Goldband en Avril Lavigne

Gepubliceerd op vr 04.11.2022

Céline Dion heeft haar eerste filmrol beet. Veel acteerwerk zal er niet aan te pas komen, want ze zal zichzelf spelen. De romantische komedie ‘Love Again’, met Priyanka Chopra Jonas en Sam Heughan in de hoofdrollen, verschijnt in mei in de bioscoop. De film draait om een vrouw die haar verloofde blijft sms’en na zijn dood. Tot haar verbazing krijgt ze antwoord van een journalist die een artikel over Céline Dion moet schrijven. Met de hulp van de Canadese superster probeert hij het hart van de vrouw te veroveren. Céline Dion zal ook een nummer uitbrengen voor de film.
Op 17, 18 en 20 september treedt ze op het in het Sportpaleis.

-----

Blink-182 heeft hun comeback niet gemist. Hun nieuwe single ‘Edging’ is in de derde week na de release naar de hoogste plaats in de Alternative Airplay ranking van Billboard geklommen. Het is het vierde nummer van blink-182 dat daarin slaagt, na ‘All The Small Things’ uit 1999, ‘I Miss You’ uit 2004 en ‘Bored To Death’ uit 2016. Blink-182 heeft daarmee een nummer 1-hit in vier verschillende decennia. Enkel Green Day en de Red Hot Chili Peppers deden hen dat voor.
Op 8 september treedt blink-182 op in het Sportpaleis.

-----

Elton John is aan zijn laatste wereldtournee bezig, maar hij verdwijnt daarna allesbehalve naar de achtergrond. De zanger heeft zijn eigen ruimte in Roblox, een wereldwijd platform waar gebruikers onder andere spelletjes kunnen spelen. Spelers kunnen grasduinen in de indrukwekkende carrière van Elton John en interactieve spelletjes spelen en outfits kopen in de virtuele shop. Op 27 en 28 mei komt Elton John voor de laatste keer naar het Sportpaleis.

-----

En dan zijn er nog twee speciale duetten die je niet mag missen! Avril Lavigne en Yungblud dropten vandaag de videoclip voor hun nieuwe single ‘I’m A Mess’ en ook Maan en Goldband hebben lieten vandaag de clip voor ‘Stiekem’ op de wereld los. Enjoy!
Op 10 en 11 maart kan je Goldband aan het werk zien in de Lotto Arena. Avril Lavigne komt op 4 mei naar Vorst Nationaal.