Viewer voor webcontent

Drie redenen om in maart naar Vorst Nationaal af te zakken

Gepubliceerd op do 09.03.2023

Er komt goed volk naar Vorst Nationaal deze maand! Zoek je nog een reden om je favoriete concertzaal nog eens te bezoeken? Hier zijn er drie!

Internationale Vrouwendag was dan wel gisteren, maar de girl power blijft ook dit weekend nog alive and kicking. Dit jaar wordt de vrouwenfinale van de Lotto Basketball Cup voor het eerst in Vorst Nationaal gespeeld. Op zaterdag 11 maart om 18 uur strijden Royal Castors Braine en Kangoeroes Basket Mechelen voor de beker.
Wil je ook naar deze bloedstollende finale komen kijken? Koop nu je tickets voor de finale op 11 maart.

-----

Op 22 maart viert Louise Attaque meer dan 25 jaar carrière op het podium van Vorst Nationaal. En ze brengen een indrukwekkend voorprogramma mee. De Compagnie Manon Bouquet brengt met 'Realité' een indrukwekkende voorstelling van 30 minuten, waarin 5 dansers proberen zichzelf terug te vinden en opnieuw te verbinden. Ze zijn op mysterieuze wijze in deze cirkelvormige ruimte geworpen en proberen hun lichamelijke capaciteiten te herontdekken door middel van energieke en repetitieve bewegingen.
Benieuwd? Tickets voor het concert op 22 maart zijn nog te koop.

-----

Een dag later palmt Tamino Vorst Nationaal in. En ook hij brengt versterking mee. Dienne maakt liedjes en soundscapes die de beelden en verhalen weergeven die zich in haar hoofd spelen. Ze combineert analoge instrumenten als hobo, piano en fluit met in reverb gedrenkte vocalen en elektronische muziek. Daardoor creëert ze wazige muziekstukken vol melancholie. Haar debuutalbum 'Addio', dat vorig jaar uitkwam, is een muzikaal eerbetoon aan haar overleden oma.
Koop nu je tickets voor het concert op 23 maart.