Viewer voor webcontent

Laura Pausini in de prijzen, John Fogerty eert Tina Turner en Tenacious D covert Chris Isaak

Gepubliceerd op vr 02.06.2023

Iets meer dan een week geleden overleed Tina Turner. Een van haar grootste hits was ‘Proud Mary’, oorspronkelijk geschreven door John Fogerty. Hij sloot vorige week zijn concerten in Londen en Manchester dan ook af met een speciale versie van de hit. Bekijk het filmpje hier.
Op 8 juni staat John Fogerty in het Sportpaleis.

-----

Gisteren was een speciale dag voor Jan Smit. Hij en Liza waren namelijk 14 jaar samen. “Vandaag heb ik 14 jaar verkering met deze kanjer. Mijn steun en toeverlaat en liefde van mijn leven!”, postte Jan Smit op Instagram.
Op 10 juni treedt Jan Smit op in Trixxo Theater Hasselt.

-----

Het is nu al aftellen naar vrijdag 9 juni, want dan brengen Madonna en Sam Smith een duet uit, ‘Vulgar’. Beide artiesten postten een teaser op Instagram. Wij zijn nu alvast razend benieuwd! Sam Smith stond enkele weken geleden nog in het Sportpaleis, op 21 en 22 oktober is het de beurt aan Madonna.

-----

Laura Pausini is verkozen tot Latin Recording Academy Person of the Year, voor haar carrière en haar filantropie. De Italiaanse zangeres heeft maar liefst 10 Latin Grammy-nominaties op haar naam staan en wereldwijd 70 miljoen albums verkocht, en daarnaast steunt ze ook nog goede doelen die zich inzetten voor vrouwen, de LGBTQIA+ community en het klimaat.
Op 10 februari komt Laura Pausini naar Vorst Nationaal.

-----

Met de Foute Party in het verschiet hebben Maarten en Dorothee van Qmusic een van de grootste hits van Bart Kaëll in een fout jasje gestoken. ‘Zeil Je Voor Het Eerst’ werd voorzien van vette beats en op 9 juni volgt er ook nog een foute videoclip. Bart Kaëll en Luc Appermont zaten deze ochtend samen in de auto toen ze de exclusieve first play van ‘Zeil Je Voor Het Eerst’ (remix) van Bart Kaëll, Dorothee Vegas & Like Maarten hoorden. Bekijk hier alvast hun superschattige reactie.
Op 20 januri kan je in Capitole Gent gaan kijken naar 'Luc en Bart, Een Paar Apart'.

-----

Tenacious D heeft een cover uitgebracht van het zwoele ‘Wicked Game’ van Chris Isaak. En, zoals we dat van Jack Black en Kyle Glass gewend zijn, hoort daar ook een hilarische videoclip bij. Bekijk hem hier!
Op 13 juni zet Tenacious D Vorst Nationaal op stelten.