Viewer voor webcontent
https://dam.beatvenues.be/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/f9/f96bc8fa-446a-412d-88a7-fa5d2dfd48cc/dermot-kennedy.jpg

Taylor Swift is fan van Dermot Kennedy, The Offspring brengt kerstsingle uit en Lewis Capaldi breekt record

Gepubliceerd op vr 18.11.2022

'Someone You Loved' van Lewis Capaldi breekt record in UK

‘Someone You Loved’ van Lewis Capaldi is het meest gestreamde nummer aller tijden in het Verenigd Koninkrijk. Met 562 miljoen streams stoot Capaldi Ed Sheeran van de troon, die met ‘Shape Of You’ het vorige record op zijn naam had staan. Lewis Capaldi kroonde zichzelf tot de koning van streaming. "Listen…The Beatles, Drake, Metallica, The Eagles, Michael Jackson, don't worry guys, no hard feelings, I just had to take this one. Take a step back and let Daddy steer the ship now, OK?", grapte hij.
Op 23 februari staat Lewis Capaldi in het Sportpaleis.

The Cure organiseert online listening party

Voor de 30ste verjaardag van hun album ‘Wish’ gaat The Cure een online listening party organiseren. Het feestje zal op 25 november om middernacht onze tijd op Twitter plaatsvinden, met de hashtag #WishListeningParty. Robert Smith zal het album live van commentaar voorzien vanuit de backstage van de Ziggo Dome in Amsterdam. Daar treden ze die avond namelijk op.
Op 23 november treedt The Cure op in het Sportpaleis.

The Offspring brengt kerstsingle uit

De mannen van The Offspring zijn duidelijk al in kerststemming. Ze hebben namelijk een cover van ‘Bells Will Be Ringing (Please Come Home for Christmas)’ van Charles Brown uitgebracht. “We’ve always loved the classic Charles Brown version of this song and think it’s really underappreciated”, aldus zanger Dexter Holland. “We thought it would be the perfect follow up to “Christmas (Baby Please Come Home,”), which we recorded last year, and continuing on the coming home for Christmas theme.” 
Op 19 mei treedt The Offspring op in Vorst Nationaal.

Taylor Swift is fan van Dermot Kennedy

Ook Dermot Kennedy heeft deze week een cover uitgebracht, van ‘Anti-Hero’ van Taylor Swift. De Ierse zanger werd overladen met complimenten van fans en luisteraars, én van Taylor Swift zelf. “WOW - Absolutely love this”, tweette die. 
Op 26 maart geeft Dermot Kennedy een concert in Vorst Nationaal.

'K3, één jaar later' vanaf volgende week op VTM

Op 26 november verschijnt de eerste aflevering van 'K3, één jaar later' op VTM, een reportage over het eerste jaar van Julia Boschman bij de meidengroep. Daarin zullen kijkers Hanne, Marthe en Julia zowel op professioneel als privévlak kunnen volgen. Zo was er eerst de ‘Kom Erbij’-tour waarbij Julia officieel verwelkomd werd door de fans, deden ze verschillende videoclipopnames, stonden ze in de zomer op alle mogelijke festivals én waren ze te zien als jury in 'The Voice Kids'.
Vanaf 25 februari kan je K3 aan het werk zien in Capitole Gent, Trixxo Theater Hasselt of Stadsschouwburg Antwerpen.

Iron Maiden en Marvel brengen kledingcollectie uit

Iron Maiden en Marvel hebben samen een nieuwe merchandisecollectie uitgebracht. Dat deden ze een jaar geleden ook al, en nu komen ze dus met een vervolg. Op de kledij en accessoires is mascotte Eddie te zien in de setting van ‘Deadpool’, ‘Guardians of the Galaxy’ en andere franchises van Marvel. Bekijk de collectie hier.
Op 13 juli treedt Iron Maiden op in het Sportpaleis.